- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2019

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet de herberekenfunctie van je GPS UIT staan.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).

zondag 22 september
Najaarsweersrit
10:00 ~ 10:30 uur

Onze toercoördinator Martin heeft weer een leuke route uit zijn mouw geschud, die ons door het land van Noord-Brabant stuurt. Ongeveer 120 km voor deel A tot aan Café De Dreef in Dongen. Deel B is ongeveer 105 km kort, vlak na de start nemen we de veerpont Sprang Capelle - Dussen die met dank aan de Stichting De Bergsche Maasveren gratis is.

zondag 20 oktober
Goede Doel-rit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 24 november
Foto-/filmmiddag
10:00 ~ 10:30 uur

Onder voorbehoud

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.