- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2020

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet de herberekenfunctie van je GPS UIT staan.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).


=== Mededeling omtrent het CORONA-virus ===

Nu de restricties langzaam afnemen en de wereld stapsgewijs weer toegankelijker wordt, is de BMV-vlag inmiddels weer gehesen en de eerste clubrit verreden. Knus op een kluitje lunchen in een zaal of op een terras zit er voorlopig nog niet in, daarover moeten we gewoon realistisch blijven. Ook al behoren wij allemaal tot dezelfde BMV-familie, de horeca zal dit toch heel anders (moeten) interpreteren en een aanzienlijk lagere capaciteit kunnen aanbieden. Dat betekent dus dat er wellicht ook gelunched moet worden op minder fijne locaties zoals wegrestaurants, fastfood-vreetschuren en snackbars als het echt niet anders kan.

zondag 18 oktober
Plassenrit
10:00 ~ 10:30 uur

De laatste rit van dit jaar helaas en door verscherpte Corona-maatregelen ook zonder lunchpunt. Lunchpakketje zelf meenemen dus of anders zelf iets onderweg zoeken. Bovendien is het een individuele rit die je dus solo (of met een paar anderen) dient te rijden. Wel een mooie route zoals Martin dat als de beste kan, langs de Zuid Hollandse plassen, rivieren en slootjes.

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.