- - - klik op logo voor menu - - -

Agenda 2019

Alle routes zijn - enkele dagen voortijds - te downloaden als ZIP-bestand. Dit ZIP-bestand bevat de GPS-route(s) voor Garmin- & TomTom-gebruikers, eventueel aangevuld met een routeoverzicht, instellingen voor GPS- & routeprogramma en de originele tracks (sporen). Na het herberekenen van de routes in het routeprogramma wat je gebruikt (ALTIJD uitvoeren!) moeten deze exact gelijk zijn aan de tracks. Daarna kun je de route naar je GPS verzenden. Gebruik je de ROUTE, dan mag de herberekenfunctie van je GPS AAN staan. Gebruik je de TRACK of SPOOR, dan moet de herberekenfunctie van je GPS UIT staan.

De tijden die bij de toertochten vermeld staan, dienen gelezen te worden als "verzamelen vanaf ~ vertrek om" bij Café BU!TEN, Hessenweg 174 in De Bilt (tenzij anders vermeld). In principe vertrekt de toergroep(jes) als eerste, de andere groepen met een hoger gemiddeld tempo vertrekken later (ter plekke te bepalen).

zondag 13 januari
Nieuwjaarsreceptie + Foto-/Filmmiddag
14:00 ~ 16:30 uur

MEMBERS ONLY

De zondagmiddag beviel ons allemaal eigenlijk best goed en dus doen wij dit nog een keer! Na een weekje uitbuiken is het tijd om al je BMV-vrienden de hand te schudden en -vriendinnen te knuffelen onder het genot van een kwaliteitsbol of -flap, kop koffie of glas thee, stuk kaas of plak worst en/of hand vol knapperige knabbelnootjes. Laten we met ons allen klinken op een mooi motorseizoen met natuurlijk heel veel prachtige clubdagen!

En terwijl wij ons tegoed doen aan de lekkere dingen van Johan van Ingen, worden ook onze netvliezen verwend (of niet) met al dan niet bewegend beeldmateriaal uit het (recente) verleden. Natuurlijk zijn eigen DVD's/USB-sticks met beeldmateriaal ook welkom...

zondag 17 februari
Algemene Leden Vergadering
14:00 ~ 16:30 uur

MEMBERS ONLY

Uiteraard beginnen we met het tekenen van de presentielijst, gevolgd door o.a. de goedkeuring van de notulen en de beknopte verslaggeving van 2018 door ieder bestuurs- en commissielid. Verder zal volgens het schema Penningmeester Anjes zich herkiesbaar stellen voor een nieuwe termijn van drie jaar. Ook wordt het komende seizoen doorgenomen, kunnen er tussentijds vragen gesteld worden en zal ook zoals gebruikelijk de inschrijving en contante betaling voor deelname aan de Buitenland-4-daagse zijn.

Wanneer, waarheen en de deelnamekosten zijn nog niet bekend.

donderdag 14 t/m zondag 17 februari
MOTORbeurs Utrecht
zie website Motorbeurs Utrecht

Het is weer zover! Voor velen is dit het begin van een nieuw motorseizoen, of dat nou is het op zoek gaan naar een geheel nieuwe motor of naar het juiste onderdeel, het ontdekken van de veranderingen met het vorige model of voor de lol eens opstappen op het allernieuwste motorscootermodel. Maar naast de aanwezigheid van vrijwel alle grote motordealers en -handelaren zijn natuurlijk reisorganisaties, motorclubs, verzekeringsmaatschappijen, belangenverenigingen, verhuurbedrijven en alles op het gebied van kleding en accessoires ook vertegenwoordigd. Verder zijn er ook tal van activiteiten en demonstraties.

zondag 31 maart
Openingsrit
11:00 ~ 11:30 uur

Onze eerste echte clubrit van 2019 dus de rossen mogen uit hun hok worden getrokken, maar misschien kun je de wintervoering voor de zekerheid nog even laten zitten in je pak. Uiteraard heb je je motor in tiptop conditie gebracht (ook de banden nog met voldoende profiel, onbeschadigd en op de juiste spanning?) zodat je veilig op weg kunt.

zondag 28 april
Koningsrit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 26 mei
Warm-Up 1-daagse
10:00 ~ 10:30 uur

Een ideetje van de secretaris als voorproefje op de 4-daagse volgende maand.

vrijdag t/m maandag juni
Buitenland-4-daagse
09:00 ~ 10:00 uur

MEMBERS ONLY

vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni
Motul TT Assen - 89ste editie
zie website Motul TT Assen

zondag 21 juli
Zomerrit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 25 augustus
25ste GBMTT
10:30 ~ 12:00 uur

Wat is een motorseizoen zonder onze Grote Biltse MotorToerTocht?... Natuurlijk op de laatste zondag van augustus en van begin tot eind een ware traktatie voor alle motorliefhebbers.

Van 10:30 tot 11:45 uur kun je je inschrijven en betalen voor deelname (BMV);
BMV-leden € 15,00 (bestuurder) of € 12,50 (duo/passagier)
NIET-leden € 20,00 (bestuurder) of € 17,50 (duo/passagier)
(BMV): inclusief uitgebreide lunch, praktisch aandenken en toerleiders tijdens de rit. Gelieve gepast te betalen...

Om 11:45 uur houdt onze voorzitter Ard van den Berg een kort praatje en worden er tevens een aantal gedrags- en veiligheidsregels aangehaald (zie hiertoe de documenten Regels Rijden in Groepsverband en Eigen Verklaring). Om 12:00 uur is de start en rijden wij in meerdere kleine groepjes richting de lunchlocatie en natuurlijk ook weer terug naar Café BU!TEN.

zondag 22 september
Najaarsweersrit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 20 oktober
Goede Doel-rit
10:00 ~ 10:30 uur

zondag 24 november
Foto-/filmmiddag
10:00 ~ 10:30 uur

Onder voorbehoud

Biltse Motorrijders Vereniging
RPO Webdesign (© 2011)
--- KvK 54971616 ---

Deze website maakt gebruik van cookies, zie hiervoor onze Privacyverklaring.